Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the barcelona team jnjn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
McCoy geeft de bal voor. Galloway probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Williamson probeert naar een medespeler te passen. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Livingston kopt de bal weg. Kreis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Striker rent richting de bal. Williamson is nu in balbezit. Williamson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Livingston geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Behncke met een snelle inworp. Williamson rent richting de bal. Williamson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Reynolds rent richting de bal. Lance verovert de bal door een tackle van achteren. Lance passt de bal met de wreef. Behncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Behncke geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hammes rent richting de bal. Kreis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreis met een sublieme pass. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Buddle de bal. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buddle krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Behncke rent richting de bal. McCoy onderschept slim de pass. McCoy met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Behncke zal de hoekschop nemen. Loughlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Striker rent richting de bal. Striker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - jnjn 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the barcelona team 62%, jnjn 38%.
the barcelona team - jnjn 0:1

79e minuut.
Loughlin speelt de bal door. Daar is Livingston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williamson is nu in balbezit. Williamson schiet op doel. Loughlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hayes rent richting de bal. Hayes geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Behncke zal de hoekschop nemen. Striker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - jnjn 0:2

83e minuut.
Helmsley is nu in balbezit. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell geeft een lange en hoge pass. Striker is nu in balbezit. Striker haalt uit met een fantastische trap. Loughlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loughlin met een sublieme pass. Buddle rent richting de bal. Hammes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hammes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the barcelona team 44%, jnjn 56%.
the barcelona team - jnjn 0:2