Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coolgang61 DovahKin
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Rockcastle bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxx verovert de bal door een tackle van achteren. Foxx met een sublieme pass. Peńa rent richting de bal. Peńa haalt uit met een fantastische trap. Behncke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Bowling met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuykendall de bal. Chester begaat een overtreding. Chester krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mace passt de bal in één keer door. Peńa is nu in balbezit. Klein rent richting de bal. Peńa verovert de bal door een tackle van achteren. Peńa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 30%, DovahKin 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coolgang61 - DovahKin 0:0

61e minuut.
Lockheed probeert de bal aan de voet te houden. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheed begaat een overtreding. Chamberlain raakt geblesseerd tijdens het duel. Morman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pitt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Morman speelt de bal door. Rockcastle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mace krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Monroe rent richting de bal. Monroe geeft een hoge lob. Lockheed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Monroe met een sublieme pass. Chester rent richting de bal. Chester schiet op doel. Kuykendall probeert de bal aan de voet te houden. Pitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - DovahKin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 41%, DovahKin 59%.
coolgang61 - DovahKin 0:1