Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar FC Pancake FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Knox is nu in balbezit. Knox geeft de bal voor. Quintanilla rent richting de bal. Thornton verovert de bal door een tackle van achteren. Thornton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Critchfield de bal. Ledford is nu in balbezit. Springer rent richting de bal. Ledford verovert de bal door een tackle van achteren. Ledford geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chappelle geeft de bal voor. Springer is nu in balbezit. Dawahare onderschept slim de pass. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chappelle onderschept slim de pass. Critchfield verovert de bal door een tackle van achteren. Critchfield met een sublieme pass. Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - Pancake FC 0:1

27e minuut.
Knox is nu in balbezit. Caray onderschept slim de pass. Caray speelt de bal door. Ledford is nu in balbezit. Ledford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rutter controleert de bal met de borst. Jaso verovert de bal door een tackle van achteren. Jaso met een sublieme pass. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Jaso de bal. Springer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare verovert de bal door een tackle van achteren. Dawahare schiet op doel. Casey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bar FC - Pancake FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 48%, Pancake FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar FC - Pancake FC 1:1

54e minuut.
Jaso heeft problemen om de bal te vangen. Caray bereikt de bal nog maar net als eerste. Caray met een sublieme pass. Dawahare rent richting de bal. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rutter is nu in balbezit. Rutter passt de bal met de wreef. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford haalt uit met een fantastische trap. Casey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - Pancake FC 2:1

58e minuut.
Critchfield is nu in balbezit. Critchfield geeft de bal voor. Steele speelt de bal door. Vandermeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermeer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jolie geeft de bal voor. Springer rent richting de bal. Springer geeft een hoge lob. Capps heeft problemen om de bal te vangen. Capps geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Casey niet meer kan verder spelen. Lazorchick komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chappelle probeert naar een medespeler te passen. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight probeert naar een medespeler te passen. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rutter is nu in balbezit. Rutter geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Springer de bal onder controle te krijgen. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - Pancake FC 3:1

90e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Dobbie rent richting de bal. Dobbie geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Owsley zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quintanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandermeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermeer draait met de bal, schiet en ... Dobbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - Pancake FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 43%, Pancake FC 57%.
Bar FC - Pancake FC 3:2