Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the barcelona team DanielfcLA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Cruz probeert de bal aan de voet te houden. Kolb is nu in balbezit. Kolb probeert naar een medespeler te passen. Hardin is nu in balbezit. Hardin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Loughlin met een harde bal richting middenveld. Tobin kopt de bal weg. Klungelig pakt McCoy de bal. Poe onderschept slim de pass. Poe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kreis rent richting de bal. Buddle speelt de bal door. Kotschau rent richting de bal. Kotschau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - DanielfcLA 1:0

36e minuut.
Buddle is nu in balbezit. Kotschau rent richting de bal. Kotschau passt de bal in één keer door. Reynolds bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the barcelona team - DanielfcLA 2:0

38e minuut.
Buddle passt de bal in één keer door. Bearup bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buddle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the barcelona team 70%, DanielfcLA 30%.
the barcelona team - DanielfcLA 2:0

53e minuut.
Inworp. Tobin met een snelle inworp. Hull bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe onderschept slim de pass. Poe geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hayes de bal. Poe is nu in balbezit. Poe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lefferts met de inworp. Bearup rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreis. Bearup raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bearup kan niet meer verder spelen. Talley komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Frazier speelt de bal door. Poe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayes. Poe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau onderschept slim de pass. Kotschau speelt de bal door. Buddle is nu in balbezit. Buddle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
McCoy onderschept slim de pass. McCoy geeft de bal voor. Talley rent richting de bal. Hardin rent richting de bal. Hardin draait met de bal, schiet en ... Loughlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the barcelona team 53%, DanielfcLA 47%.
the barcelona team - DanielfcLA 2:0