Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sael coolgang61
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Doeltrap. Boudreau trapt de bal weg. Rose kopt de bal weg. Brenner rent richting de bal. Brenner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mace verovert de bal door een tackle van achteren. Mace speelt de bal door. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxx onderschept slim de pass. Foxx geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sael 52%, coolgang61 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sael - coolgang61 0:0

55e minuut.
Cullen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuykendall is nu in balbezit. Cullen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cullen krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Rose geeft de bal voor. Kuykendall rent richting de bal. Berhalter verovert de bal door een tackle van achteren. Berhalter schiet op doel. Bowling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mace heeft problemen om de bal te vangen. Mace probeert naar een medespeler te passen. Pilarski rent richting de bal. Pilarski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Walsh de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pilarski onderschept slim de pass. Pilarski passt de bal in één keer door. Peńa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa schiet op doel. Klungelig pakt Walsh de bal. Kutcher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sael 49%, coolgang61 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sael - coolgang61 0:0