Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancake FC DovahKin
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


30e minuut.
Klein geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vandermeer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Knox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaso rent richting de bal. Jaso probeert naar een medespeler te passen. Thornton rent richting de bal. Thornton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Thornton is nu in balbezit. Steele is nu in balbezit. Harju verovert de bal door een tackle van achteren. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancake FC - DovahKin 1:0

41e minuut.
Thornton rent richting de bal. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton rent richting de bal. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Behncke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancake FC - DovahKin 2:0

42e minuut.
Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean passt de bal met de wreef. Monroe is nu in balbezit. Monroe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancake FC 33%, DovahKin 67%.
Pancake FC - DovahKin 2:0

48e minuut.
Jaso onderschept slim de pass. Jaso geeft een lange en hoge pass. Pryor rent richting de bal. Thornton onderschept slim de pass. Thornton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Monroe verovert de bal door een tackle van achteren. Monroe speelt de bal door. Springer rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Dean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sosa passt de bal met de wreef. James is nu in balbezit. Morman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. James raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. James kan niet meer verder spelen. Critchfield komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Morman passt de bal in één keer door. Chamberlain speelt de bal door. Springer is nu in balbezit. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Knight rent richting de bal. Chester onderschept slim de pass. Chester probeert naar een medespeler te passen. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancake FC 38%, DovahKin 62%.
Pancake FC - DovahKin 2:0