Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coolgang61 the barcelona team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
McCoy is nu in balbezit. Doherty verovert de bal door een tackle van achteren. Doherty probeert naar een medespeler te passen. Peńa is nu in balbezit. Peńa schiet op doel. Loughlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mace rent richting de bal. Buddle onderschept slim de pass. Buddle passt de bal met de wreef. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doherty geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mace heeft problemen om de bal te vangen. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 44%, the barcelona team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coolgang61 - the barcelona team 0:0

64e minuut.
Buddle probeert de bal aan de voet te houden. Mace is nu in balbezit. Mace speelt de bal door. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mace is nu in balbezit. Mace passt de bal met de wreef. Peńa is nu in balbezit. Peńa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
McCoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynolds geeft een lange en hoge pass. Lockheed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - the barcelona team 0:1

90e minuut.
Kreis passt de bal met de wreef. Doherty rent richting de bal. McCoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McCoy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 34%, the barcelona team 66%.
coolgang61 - the barcelona team 0:1