Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jnjn sael
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lance geeft de bal voor. Behncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Behncke geeft een lange en hoge pass. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker haalt uit met een fantastische trap. Kutcher bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - sael 1:0

24e minuut.
Russell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Williamson rent richting de bal. Williamson passt de bal in één keer door. Striker rent richting de bal. Striker schiet op doel. Kutcher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Walsh geeft een hoge lob. Inworp. Behncke met een snelle inworp. Williamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Williamson geeft een lange en hoge pass. Kutcher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammes verovert de bal door een tackle van achteren. Hammes geeft een lange en hoge pass. Daar is Mercer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Striker rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Behncke onderschept slim de pass. Behncke speelt de bal door. Striker is nu in balbezit. Striker draait met de bal, schiet en ... Kutcher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - sael 2:0

44e minuut.
Behncke rent richting de bal. Behncke passt de bal zonder na te denken. Striker is nu in balbezit. Striker schiet op doel. Kutcher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jnjn - sael 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jnjn 50%, sael 50%.
jnjn - sael 3:0

61e minuut.
Berhalter heeft problemen om de bal te vangen. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Galloway begaat een overtreding. Brenner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Cullen met de inworp. Klungelig pakt Kozar de bal. Kozar geeft een lange en hoge pass. Brenner is nu in balbezit. Brenner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson speelt de bal door. Brenner rent richting de bal. Berhalter bereikt de bal nog maar net als eerste. Berhalter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hammes speelt de bal door. Galloway rent richting de bal. Galloway passt de bal in één keer door. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Walsh geeft een hoge lob. Inworp. Behncke met een snelle inworp. Klungelig pakt Williamson de bal. Williamson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jnjn 66%, sael 34%.
jnjn - sael 3:0