Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DovahKin DanielfcLA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.4
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Klungelig pakt Morman de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poe. Morman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ... Ortiz bokst de bal weg.

28e minuut.
Frazier kopt de bal weg. Daar is Morman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chester rent richting de bal. Dean is nu in balbezit. Dean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - DanielfcLA 1:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rockcastle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morman met een sublieme pass. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DovahKin 49%, DanielfcLA 51%.
DovahKin - DanielfcLA 1:0

50e minuut.
Daar is Tobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tobin neemt de hoekschop. Hardin maakt een snoekduik en kopt de bal. Behncke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Unitas probeert de bal aan de voet te houden. Bearup rent richting de bal. Dean verovert de bal door een tackle van achteren. Chester rent richting de bal. Chester draait met de bal, schiet en ... Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Tobin onderschept slim de pass. Tobin met een sublieme pass. Bearup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearup geeft een hoge lob. Hardin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Harju bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe geeft een hoge lob. Frazier rent richting de bal. Frazier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Morman met een snelle inworp. Chamberlain geeft een hoge lob. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean draait met de bal, schiet en ... Anness probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Morman geeft de bal voor. Monroe is nu in balbezit. Monroe passt de bal zonder na te denken. Dean rent richting de bal. Dean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DovahKin 56%, DanielfcLA 44%.
DovahKin - DanielfcLA 1:0