Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar FC coolgang61
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kuykendall is nu in balbezit. Ledford bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledford passt de bal zonder na te denken. Dawahare rent richting de bal. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Kuykendall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caray onderschept slim de pass. Caray passt de bal in één keer door. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - coolgang61 1:0

9e minuut.
Chappelle passt de bal met de wreef. Lockheed is nu in balbezit. Jolie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jolie krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pilarski kopt de bal weg. Chappelle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peńa is nu in balbezit. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bar FC - coolgang61 1:1

23e minuut.
Odgers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caray bereikt de bal nog maar net als eerste. Caray geeft een lange en hoge pass. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kuykendall is nu in balbezit. Kuykendall passt de bal in één keer door. Odgers rent richting de bal. Pilarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

44e minuut.
Klungelig pakt Foxx de bal. Foxx geeft een lange en hoge pass. Rutter probeert de bal aan de voet te houden. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 59%, coolgang61 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar FC - coolgang61 1:1

53e minuut.
Pilarski rent richting de bal. Pilarski passt de bal in één keer door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa rent richting de bal. Peńa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Peńa rent richting de bal. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa onderschept slim de pass. Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doherty is nu in balbezit. Doherty geeft de bal voor. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilarski rent richting de bal. Pilarski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 60%, coolgang61 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bar FC - coolgang61 1:1