Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DovahKin the barcelona team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kreis geeft een lange en hoge pass. Rockcastle rent richting de bal. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle is nu in balbezit. Buddle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chamberlain geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotschau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotschau kopt de bal weg. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain geeft een lange en hoge pass. Goodrich heeft problemen om de bal te vangen. Dean rent richting de bal. Dean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - the barcelona team 1:0

31e minuut.
Wiese is nu in balbezit. Wiese probeert naar een medespeler te passen. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau draait met de bal, schiet en ... Behncke probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DovahKin - the barcelona team 1:1

34e minuut.
Daar is Livingston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chester rent richting de bal. Livingston onderschept slim de pass. Livingston passt de bal in één keer door. Reynolds geeft de bal voor. Behncke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Behncke speelt de bal door. McCoy kopt de bal weg. Rockcastle is nu in balbezit. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle draait met de bal, schiet en ... Behncke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DovahKin 43%, the barcelona team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DovahKin - the barcelona team 1:1

58e minuut.
Behncke trapt de bal weg van het doel. Chester kopt de bal weg. Wiese probeert de bal aan de voet te houden. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DovahKin - the barcelona team 2:1

64e minuut.
Kreis is nu in balbezit. Harju verovert de bal door een tackle van achteren. Harju passt de bal in één keer door. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Morman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livingston rent richting de bal. Livingston probeert naar een medespeler te passen. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotschau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Buddle met een sublieme pass. Pryor probeert naar een medespeler te passen. Harju heeft problemen om de bal te vangen. Kotschau is nu in balbezit. Kotschau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DovahKin 54%, the barcelona team 46%.
DovahKin - the barcelona team 2:1