Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coolgang61 Pancake FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Mace probeert naar een medespeler te passen. Springer is nu in balbezit. Pilarski is nu in balbezit. Springer verovert de bal door een tackle van achteren. Springer geeft de bal voor. Pitt bokst de bal weg.

7e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. James passt de bal met de wreef. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Foxx kopt de bal weg. Knox rent richting de bal. Peńa rent richting de bal. Peńa draait met de bal, schiet en ... Doherty springt en kopt de bal. Casey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kuykendall bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peńa krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kuykendall bereikt de bal nog maar net als eerste. James onderschept slim de pass. Steele probeert naar een medespeler te passen. Thornton is nu in balbezit. Thornton draait met de bal, schiet en ... Pitt bokst de bal weg.

25e minuut.
Knox geeft de bal voor. McCain is nu in balbezit. McCain passt de bal zonder na te denken. Peńa rent richting de bal. Peńa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
James verovert de bal door een tackle van achteren. James geeft een hoge lob. Thornton is nu in balbezit. Thornton schiet op doel. Bowling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuykendall rent richting de bal. Knight rent richting de bal. Kuykendall is nu in balbezit. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pilarski is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James geeft een lange en hoge pass. Peńa is nu in balbezit. Peńa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 46%, Pancake FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coolgang61 - Pancake FC 0:0

73e minuut.
Peńa rent richting de bal. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight speelt de bal door. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 46%, Pancake FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coolgang61 - Pancake FC 0:0