Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancake FC coolgang61
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Thornton haalt uit met een fantastische trap. Boudreau probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vandermeer neemt de hoekschop. Boudreau heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thornton is nu in balbezit. Thornton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancake FC - coolgang61 1:0

38e minuut.
Kuykendall kopt de bal weg. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski haalt uit met een fantastische trap. Casey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pancake FC - coolgang61 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancake FC 69%, coolgang61 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pancake FC - coolgang61 1:1

54e minuut.
McCain met een sublieme pass. Doherty is nu in balbezit. Doherty speelt de bal door. Peńa bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Jaso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaso passt de bal in één keer door. Boudreau rent richting de bal. Thornton onderschept slim de pass. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Ekelund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lockheed kopt de bal weg. Owsley is nu in balbezit. Mace maakt een afschuwelijke overtreding. Mace krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Peńa is nu in balbezit. Pilarski is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. Peńa rent richting de bal. Peńa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancake FC - coolgang61 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancake FC 49%, coolgang61 51%.
Pancake FC - coolgang61 1:2