Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bar FC DovahKin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klein trapt de bal weg van het doel. Chappelle probeert naar een medespeler te passen. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rutter rent richting de bal. Rutter passt de bal in één keer door. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare draait met de bal, schiet en ... Behncke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar FC - DovahKin 1:0

29e minuut.
Rutter verovert de bal door een tackle van achteren. Rutter speelt de bal door. Ledford rent richting de bal. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Capps bereikt de bal nog maar net als eerste. Capps passt de bal met de wreef. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolie onderschept slim de pass. Jolie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ledford kan de bal niet met de borst controleren. Morman verovert de bal door een tackle van achteren. Morman speelt de bal door. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 42%, DovahKin 58%.
Bar FC - DovahKin 1:0

49e minuut.
Chappelle is nu in balbezit. Sosa onderschept slim de pass. Sosa speelt de bal door. Dean rent richting de bal. Dean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ledford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morman met een sublieme pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chester is nu in balbezit. Chester draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ledford passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dawahare de bal. Rockcastle maakt een afschuwelijke overtreding. Rockcastle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar FC 31%, DovahKin 69%.
Bar FC - DovahKin 1:0