Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pancake FC Freson FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Knight heeft problemen om de bal te vangen. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knight krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Casey trapt de bal weg van het doel. Fumo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Springer de bal onder controle te krijgen. Damon is nu in balbezit. Damon schiet op doel. Casey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Jaso met een sublieme pass. Steele heeft problemen om de bal te vangen. Steele speelt de bal door. Thornton rent richting de bal. Thornton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancake FC 41%, Freson FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pancake FC - Freson FC 0:0

46e minuut.
Damon speelt de bal door. Loughlin rent richting de bal. Thornton onderschept slim de pass. Daar is Steele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey passt de bal zonder na te denken. Daar is Richardson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thornton is nu in balbezit. Thornton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox geeft de bal voor. Brewster bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton onderschept slim de pass. Thornton schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fumo rent richting de bal. Vandermeer verovert de bal door een tackle van achteren. Vandermeer passt de bal zonder na te denken. Thornton rent richting de bal. Thornton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson is nu in balbezit. James tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. James krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Thornton rent richting de bal. Thornton passt de bal met de wreef. Brewster bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pancake FC - Freson FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pancake FC 45%, Freson FC 55%.
Pancake FC - Freson FC 1:0