Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coolgang61 DanielfcLA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxx bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxx passt de bal in één keer door. Peńa rent richting de bal. Peńa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Mace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe passt de bal in één keer door. Hardin rent richting de bal. Hardin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kuykendall is nu in balbezit. Hardin verovert de bal door een tackle van achteren. Hardin speelt de bal door. Poe is nu in balbezit. Poe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - DanielfcLA 0:1

11e minuut.
Daar is Boudreau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardin rent richting de bal. Boudreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin onderschept slim de pass. Hardin schiet op doel. Ekelund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Foxx rent richting de bal. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe passt de bal in één keer door. Hardin rent richting de bal. Hardin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Frazier rent richting de bal. Frazier speelt de bal door. Mace rent richting de bal. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - DanielfcLA 0:2

22e minuut.
Doherty geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kolb de bal. Peńa is nu in balbezit. Peńa schiet op doel. Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frazier neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mace de bal. Poe is nu in balbezit. Poe draait met de bal, schiet en ... Ekelund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
coolgang61 - DanielfcLA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 40%, DanielfcLA 60%.
coolgang61 - DanielfcLA 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Poe de bal. Kuykendall rent richting de bal. Poe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poe krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lockheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin verovert de bal door een tackle van achteren. Tobin geeft de bal voor. Frazier rent richting de bal. Frazier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kolb onderschept slim de pass. Bearup bereikt de bal nog maar net als eerste. Peńa rent richting de bal. Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coolgang61 39%, DanielfcLA 61%.
coolgang61 - DanielfcLA 0:3