Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Waukesha PwN Wang FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Califf passt de bal met de wreef. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick passt de bal in één keer door. Smock is nu in balbezit. Smock draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Smock kan de bal niet met de borst controleren. Smock draait met de bal, schiet en ... Thatcher probeert de bal aan de voet te houden. Wayne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Garlick is nu in balbezit. Buehler begaat een overtreding. Garlick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garlick met een snel genomen vrije trap. Keller kopt de bal weg. Klungelig pakt Buehler de bal. Smock is nu in balbezit. Smock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - PwN Wang FC 0:1

29e minuut.
Smock is nu in balbezit. Hetherington rent richting de bal. Hetherington passt de bal met de wreef. Smock is nu in balbezit. Smock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - PwN Wang FC 0:2

33e minuut.
Daar is Helmsley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Toole rent richting de bal. Garlick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O`Toole is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thatcher komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - PwN Wang FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 63%, PwN Wang FC 37%.
FC Waukesha - PwN Wang FC 1:2

49e minuut.
Hetherington rent richting de bal. Hetherington passt de bal zonder na te denken. Keller rent richting de bal. Smock verovert de bal door een tackle van achteren. Smock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Waukesha - PwN Wang FC 1:3

51e minuut.
Wyle rent richting de bal. Salyer verovert de bal door een tackle van achteren. Salyer geeft een hoge lob. Smock rent richting de bal. Smock haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler geeft een lange en hoge pass. Smock bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyle verovert de bal door een tackle van achteren. Wyle passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
O`Toole onderschept slim de pass. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Toole is nu in balbezit. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Wyle onderschept slim de pass. Wyle geeft de bal voor. Salter rent richting de bal. Salter haalt uit met een fantastische trap. Underwood controleert de bal met de borst. Armando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Waukesha 62%, PwN Wang FC 38%.
FC Waukesha - PwN Wang FC 1:3