Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuforever10 Bozkurtlar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Gonzalez trapt de bal weg van het doel. O`Shea kopt de bal weg. Urrutia rent richting de bal. Gentry is nu in balbezit. Gentry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Bozkurtlar 0:1

9e minuut.
Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Gentry passt de bal in één keer door. Washington bereikt de bal nog maar net als eerste. Washington geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lemonds raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hicks komt het veld opgelopen.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kodiat met een harde bal richting middenveld. Inworp. Larkin met de inworp. Urrutia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Beach rent richting de bal. Beach met een sublieme pass. Washington speelt de bal door. Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kuforever10 - Bozkurtlar 1:1

27e minuut.
O`Shea speelt de bal door. Mullan controleert de bal met de borst. Izzo rent richting de bal. Shelby is nu in balbezit. Shelby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Bozkurtlar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 56%, Bozkurtlar 44%.
kuforever10 - Bozkurtlar 2:1

48e minuut.
Beach onderschept slim de pass. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Gentry rent richting de bal. Gentry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Hicks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzo is nu in balbezit. Hicks onderschept slim de pass. Hicks schiet op doel. O`Neil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Bozkurtlar 3:1

64e minuut.
O`Shea rent richting de bal. Ocean verovert de bal door een tackle van achteren. Ocean geeft een hoge lob. Washington bereikt de bal nog maar net als eerste. Washington draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Bozkurtlar 4:1

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocean met een snelle inworp. Shelby geeft de bal voor. Hicks is nu in balbezit. Hicks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - Bozkurtlar 5:1

81e minuut.
O`Shea is nu in balbezit. Shelby onderschept slim de pass. Shelby speelt de bal door. Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks schiet op doel. O`Neil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Hicks verovert de bal door een tackle van achteren. Hicks met een sublieme pass. Shelby bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 32%, Bozkurtlar 68%.
kuforever10 - Bozkurtlar 5:1