Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goal god Umass Minuteman
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Applebottom passt de bal met de wreef. McDowell probeert naar een medespeler te passen. Applebottom is nu in balbezit. Applebottom haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adams de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - Umass Minuteman 1:0

5e minuut.
Zwicker onderschept slim de pass. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker begaat een overtreding. Zwicker krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Montgomery is nu in balbezit. Zwicker onderschept slim de pass. Zwicker speelt de bal door. Van Note is nu in balbezit. Van Note schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goal god - Umass Minuteman 1:1

17e minuut.
Daar is Griffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Note rent richting de bal. Van Note met een sublieme pass. Klungelig pakt Zwicker de bal. Zwicker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - Umass Minuteman 1:2

22e minuut.
Williamson geeft de bal voor. McKenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker onderschept slim de pass. Van Note is nu in balbezit. Van Note schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dunn rent richting de bal. Griffin onderschept slim de pass. Griffin met een sublieme pass. Applebottom rent richting de bal. Applebottom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van Note onderschept slim de pass. Van Note speelt de bal door. Zwicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwicker schiet op doel. Dobbie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - Umass Minuteman 1:3

40e minuut.
Anderson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williamson met een snelle inworp. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Paule bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Goal god - Umass Minuteman 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goal god 42%, Umass Minuteman 58%.
Goal god - Umass Minuteman 2:3

58e minuut.
Montgomery is nu in balbezit. Van Note onderschept slim de pass. Van Note speelt de bal door. Zwicker is nu in balbezit. Zwicker draait met de bal, schiet en ... Dobbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McDowell speelt de bal door. Van Note rent richting de bal. Van Note probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwicker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwicker haalt uit met een fantastische trap. Dobbie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Montgomery onderschept slim de pass. Montgomery speelt de bal door. Adams rent richting de bal. Applebottom verovert de bal door een tackle van achteren. Applebottom haalt uit met een fantastische trap. Paule bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goal god 62%, Umass Minuteman 38%.
Goal god - Umass Minuteman 2:3