Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LoLsburg FC Al Ahly
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rhyne is nu in balbezit. Quintanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Quintanilla speelt de bal door. McCain heeft problemen om de bal te vangen. McCain haalt uit met een fantastische trap. Hammes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ching kan de bal niet met de borst controleren. Ching geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gibbs met een snelle inworp. Quintanilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gibbs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edgington is nu in balbezit. Edgington geeft een lange en hoge pass. Bolton rent richting de bal. Bolton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoLsburg FC 48%, Al Ahly 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LoLsburg FC - Al Ahly 0:0

74e minuut.
Hammes met een harde bal richting middenveld. Marsden kopt de bal weg. Bolton rent richting de bal. Mercer rent richting de bal. Mercer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LoLsburg FC - Al Ahly 0:1

83e minuut.
Daar is Marsden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien met een sublieme pass. McCain is nu in balbezit. McCain schiet op doel. Hammes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LoLsburg FC 46%, Al Ahly 54%.
LoLsburg FC - Al Ahly 0:1