Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kuforever10 FC Cleveland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fillmore met de inworp. Whitham heeft problemen om de bal te vangen. Whitham geeft een hoge lob. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Valentine de bal. Shelby is nu in balbezit. Shelby probeert naar een medespeler te passen. Lemonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemonds draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Fillmore heeft problemen om de bal te vangen. McCain rent richting de bal. McCain probeert naar een medespeler te passen. Shelby rent richting de bal. Shelby schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Fillmore rent richting de bal. McCain verovert de bal door een tackle van achteren. McCain met een sublieme pass. Shelby heeft problemen om de bal te vangen. Shelby draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mills kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Gonzalez trapt de bal weg van het doel. Shelby is nu in balbezit. Shelby speelt de bal door. Lemonds is nu in balbezit. Lemonds schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 34%, FC Cleveland 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kuforever10 - FC Cleveland 0:0

48e minuut.
Shelby verovert de bal door een tackle van achteren. Shelby passt de bal zonder na te denken. Lemonds rent richting de bal. Lemonds haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Porter de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain onderschept slim de pass. Lemonds rent richting de bal. Shelby is nu in balbezit. Shelby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ocean onderschept slim de pass. Inworp. Ocean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shelby rent richting de bal. Shelby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kuforever10 - FC Cleveland 1:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirkland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fillmore verovert de bal door een tackle van achteren. Fillmore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynn geeft de bal voor. Meade is nu in balbezit. Lemonds onderschept slim de pass. Lemonds schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kuforever10 49%, FC Cleveland 51%.
kuforever10 - FC Cleveland 1:0