Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cleveland LoLsburg FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Hendrickson rent richting de bal. Whitham rent richting de bal. Whitham passt de bal met de wreef. McCain bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng passt de bal zonder na te denken. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abren rent richting de bal. Abren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cleveland - LoLsburg FC 1:0

23e minuut.
Hilton probeert naar een medespeler te passen. Wall rent richting de bal. Meade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meade krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cleveland 45%, LoLsburg FC 55%.
FC Cleveland - LoLsburg FC 1:0

52e minuut.
Whitham heeft problemen om de bal te vangen. Valles rent richting de bal. Whitham onderschept slim de pass. Hendrickson rent richting de bal. Hendrickson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cleveland - LoLsburg FC 1:1

64e minuut.
O`Brien onderschept slim de pass. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koranteng moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Koranteng kan niet meer verder spelen. Rhode komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wall raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hahnemann komt het veld opgelopen.

69e minuut.
O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode verovert de bal door een tackle van achteren. Rhode speelt de bal door. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cleveland - LoLsburg FC 2:1

70e minuut.
McCain passt de bal zonder na te denken. Valles rent richting de bal. Abren maakt een afschuwelijke overtreding. Abren krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Whitham met de inworp. Fillmore geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cleveland 53%, LoLsburg FC 47%.
FC Cleveland - LoLsburg FC 2:1