Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metrotown FC MUSTANG
must Tactiek victory
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Olivieri met een sublieme pass. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Hurne rent richting de bal. Schmutz speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turkal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Allison kopt de bal weg. Hurne rent richting de bal. Hurne haalt uit met een fantastische trap. Truşcă bokst de bal weg.

12e minuut.
Olivieri speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Hurne is nu in balbezit. Hurne draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Teixeira passt de bal zonder na te denken. Doğukan rent richting de bal. Doğukan geeft de bal voor. Wouda is nu in balbezit. Wouda draait met de bal, schiet en ... Täht probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Olivieri passt de bal met de wreef. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu passt de bal zonder na te denken. Hurne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurne haalt uit met een fantastische trap. Truşcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Inworp. Turkal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allison kan de bal niet met de borst controleren. Allison schiet op doel. Truşcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - FC MUSTANG 1:0

29e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Hurne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Balaš geeft de bal voor. Schmutz is nu in balbezit. Hurne verovert de bal door een tackle van achteren. Hurne draait met de bal, schiet en ... Truşcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - FC MUSTANG 2:0

35e minuut.
Cioban onderschept slim de pass. Turkal is nu in balbezit. Turkal passt de bal in één keer door. Hurne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cioban geeft een lange en hoge pass. Turkal kopt de bal weg. Olivieri probeert naar een medespeler te passen. Hurne kan de bal niet met de borst controleren. Hurne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Olivieri speelt de bal door. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bunghitu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hurne springt en kopt de bal. Truşcă bokst de bal weg.

44e minuut.
Doğukan passt de bal met de wreef. Figas bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Figas kan niet meer verder spelen. Doğukan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mătăsaru kopt de bal weg. Cioban rent richting de bal. Wouda verovert de bal door een tackle van achteren. Wouda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hurne probeert de bal aan de voet te houden. Schmutz is nu in balbezit. Hurne verovert de bal door een tackle van achteren. Hurne draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrotown 42%, FC MUSTANG 58%.
Metrotown - FC MUSTANG 2:0

47e minuut.
Teixeira met de inworp. Xanthoulis geeft een lange en hoge pass. Schmutz kopt de bal weg. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. Truşcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Schmutz de bal. Hurne rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - FC MUSTANG 3:0

55e minuut.
Devoyan geeft een lange en hoge pass. Hurne kopt de bal weg. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. Truşcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - FC MUSTANG 4:0

59e minuut.
Sygnat speelt de bal door. Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda onderschept slim de pass. Wouda draait met de bal, schiet en ... Täht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - FC MUSTANG 4:1

69e minuut.
Bunghitu probeert de bal met de borst te controleren. Bunghitu speelt de bal door. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison haalt uit met een fantastische trap. Truşcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - FC MUSTANG 5:1

76e minuut.
Doğukan met een sublieme pass. Cioban met een sublieme pass. Turkal met een sublieme pass. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bunghitu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hurne de bal. Hurne draait met de bal, schiet en ... Truşcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cioban probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu geeft de bal voor. Hurne is nu in balbezit. Hurne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrotown 27%, FC MUSTANG 73%.
Metrotown - FC MUSTANG 5:1