Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomora FC Comets United
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 23.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Dulic passt de bal met de wreef. Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Labonté maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Labonté naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mymoon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mymoon kan niet meer verder spelen. Franklin komt het veld opgelopen. Franklin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seguin heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kush is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster speelt de bal door. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal haalt uit met een fantastische trap. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Steward is nu in balbezit. Steward geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dulic de bal onder controle te krijgen. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - Comets United 0:1

12e minuut.
Keeper rent richting de bal. Iniesta onderschept slim de pass. Iniesta probeert naar een medespeler te passen. Dulic rent richting de bal. Dulic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Cardona met een snelle inworp. Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Steward de bal onder controle te krijgen. Briere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomora FC - Comets United 1:1

20e minuut.
Dulic rent richting de bal. Dulic draait met de bal, schiet en ... Seguin heeft problemen om de bal te vangen. Cardona rent richting de bal. Cardona geeft een hoge lob. Briere bokst de bal weg.

28e minuut.
Briere met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fichaud de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush onderschept slim de pass. Kush haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
McKenna geeft de bal voor. Inworp. David met de inworp. Blais rent richting de bal. Blais geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - Comets United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 37%, Comets United 63%.
Tomora FC - Comets United 1:2

64e minuut.
O`Neal passt de bal in één keer door. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais verovert de bal door een tackle van achteren. Blais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Iniesta rent richting de bal. Keeper is nu in balbezit. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Steward kan de bal niet met de borst controleren. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foster krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Franklin passt de bal in één keer door. Dulic rent richting de bal. Steward begaat een overtreding. Dulic raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
David is nu in balbezit. David geeft de bal voor. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - Comets United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 56%, Comets United 44%.
Tomora FC - Comets United 1:3