Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van FC el otoño
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Boxer met een snelle inworp. Lightfoot speelt de bal door. Arsenault is nu in balbezit. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arsenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grant rent richting de bal. Silvestrini met een sublieme pass. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Booth de bal. Booth met een sublieme pass. Gagne met een sublieme pass. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap. Barnaby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Dawson rent richting de bal. Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher rent richting de bal. Fletcher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson geeft een hoge lob. McCarthy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 53%, el otoño 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van FC - el otoño 0:0

59e minuut.
Zaharijja met de inworp. Labonté controleert de bal met de borst. Labonté probeert naar een medespeler te passen. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gagne geeft een lange en hoge pass. Daar is Vanderpool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkinson rent richting de bal. Wilkinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - el otoño 0:1

74e minuut.
Booth is nu in balbezit. Gagne verovert de bal door een tackle van achteren. Gagne speelt de bal door. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - el otoño 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 55%, el otoño 45%.
Van FC - el otoño 0:2