Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el otoño Van FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Gagne passt de bal met de wreef. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt onderschept slim de pass. Labatt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Arsenault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsenault geeft een hoge lob. McCarthy controleert de bal met de borst. Labatt onderschept slim de pass. Labatt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagne verovert de bal door een tackle van achteren. Gagne speelt de bal door. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Van FC 1:0

24e minuut.
Silvestrini passt de bal zonder na te denken. Fletcher is nu in balbezit. Marshall is nu in balbezit. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher schiet op doel. Kasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Grant met een sublieme pass. Arsenault is nu in balbezit. Met opzet legt Silvestrini zijn tegenspeler op de grond. Silvestrini krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Boxer is nu in balbezit. Boxer geeft de bal voor. Arsenault rent richting de bal. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arsenault kopt de bal weg. Klungelig pakt Booth de bal. Zaharijja is nu in balbezit. Gagne onderschept slim de pass. Gagne draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 56%, Van FC 44%.
el otoño - Van FC 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Labatt de bal. McCarthy is nu in balbezit. Labatt onderschept slim de pass. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Van FC 2:0

55e minuut.
Booth rent richting de bal. Gagne is nu in balbezit. Gagne probeert naar een medespeler te passen. Labatt heeft problemen om de bal te vangen. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bélanger geeft de bal voor. Inworp. Boxer met een snelle inworp. Klungelig pakt Silvestrini de bal. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 47%, Van FC 53%.
el otoño - Van FC 2:0