Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto F.C LUYSA Spring
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Mita trapt de bal weg van het doel. Lang kopt de bal weg. Mooney probeert de bal aan de voet te houden. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pereira rent richting de bal. Lessard onderschept slim de pass. Steele speelt de bal door. Iniesta is nu in balbezit. Iniesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Placentino met de inworp. Lessard bereikt de bal nog maar net als eerste. David maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, David moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! David schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Mita speelt de bal door. Lang rent richting de bal. Lang passt de bal zonder na te denken. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto F.C - LUYSA Spring 0:1

43e minuut.
Inworp. Labatt met een snelle inworp. Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadeau onderschept slim de pass. Nadeau draait met de bal, schiet en ... Zaharijja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Whitfield kopt de bal weg. Radchuck probeert de bal met de borst te controleren. Labatt rent richting de bal. Labatt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto F.C 55%, LUYSA Spring 45%.
Toronto F.C - LUYSA Spring 0:1

52e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Lang is nu in balbezit. Hamilton begaat een overtreding. Hamilton krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Lessard rent richting de bal. Mita verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sulu rent richting de bal. Sulu probeert naar een medespeler te passen. Hughes is nu in balbezit. Nadeau verovert de bal door een tackle van achteren. Nadeau haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toronto F.C - LUYSA Spring 1:1

69e minuut.
Glover is nu in balbezit. Lang rent richting de bal. Hamilton is nu in balbezit. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lang met een sublieme pass. Radchuck is nu in balbezit. Steele onderschept slim de pass. Nadeau is nu in balbezit. Nadeau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Hughes rent richting de bal. Nadeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes begaat een overtreding. Nadeau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steele met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto F.C 52%, LUYSA Spring 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto F.C - LUYSA Spring 1:1