Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomora FC Van FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Edgar is nu in balbezit. Edgar geeft de bal voor. Klungelig pakt Vandermollen de bal. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic draait met de bal, schiet en ... Barnaby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vandermollen geeft een hoge lob. Edgar rent richting de bal. Booth is nu in balbezit. Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Kush schiet op doel. Barnaby bokst de bal weg.

11e minuut.
Fichaud met een sublieme pass. Mymoon rent richting de bal. Boxer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boxer krijgt een gele kaart. Mymoon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edgar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Fletcher draait met de bal, schiet en ... McKenna kopt de bal weg. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Zaharijja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Kush passt de bal zonder na te denken. Dulic rent richting de bal. Dulic draait met de bal, schiet en ... Barnaby bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 43%, Van FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - Van FC 0:0

58e minuut.
Doeltrap. Bertrand trapt de bal weg van het doel. Kush probeert naar een medespeler te passen. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic schiet op doel. Barnaby bokst de bal weg.

61e minuut.
Zaharijja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mymoon met een snelle inworp. Iniesta rent richting de bal. Iniesta probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Mymoon met een snelle inworp. Zaharijja is nu in balbezit. Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Kush geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Booth probeert naar een medespeler te passen. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silvestrini raakt geblesseerd tijdens het duel. Booth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 47%, Van FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - Van FC 0:0