Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomora FC el otoño
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
McKenna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doyle met de inworp. Gagne probeert de bal met de borst te controleren. Gagne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Kush passt de bal zonder na te denken. Dulic rent richting de bal. Dulic draait met de bal, schiet en ... Kasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - el otoño 1:0

12e minuut.
O`Neil is nu in balbezit. O`Neil geeft een hoge lob. Dulic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kush de bal onder controle te krijgen. Kush haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fichaud passt de bal in één keer door. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardona met een sublieme pass. Kush is nu in balbezit. Kush geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lightfoot speelt de bal door. Edgar rent richting de bal. Edgar speelt de bal door. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bélanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bélanger geeft een lange en hoge pass. Daar is McKenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomora FC - el otoño 1:1

24e minuut.
Gagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagne passt de bal met de wreef. McKenna is nu in balbezit. Labatt verovert de bal door een tackle van achteren. Labatt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 36%, el otoño 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - el otoño 1:1

53e minuut.
Gagne is nu in balbezit. Gagne passt de bal met de wreef. Mayard is nu in balbezit. Labatt rent richting de bal. Labatt schiet op doel. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Lightfoot passt de bal in één keer door. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt passt de bal in één keer door. Gagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Grant de bal. Iniesta verovert de bal door een tackle van achteren. Iniesta met een sublieme pass. Klungelig pakt Kush de bal. Kush geeft een hoge lob. Kasim bokst de bal weg.

76e minuut.
Lightfoot speelt de bal door. Gagne rent richting de bal. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap. Edgar kopt de bal weg. Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 47%, el otoño 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - el otoño 1:1