Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el otoño Tomora FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Lightfoot rent richting de bal. Kush onderschept slim de pass. Kush passt de bal zonder na te denken. Dulic heeft problemen om de bal te vangen. Dulic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tomora FC 0:1

15e minuut.
Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymoon probeert naar een medespeler te passen. Lightfoot is nu in balbezit. Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Kush haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gagne is nu in balbezit. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta is nu in balbezit. Labatt verovert de bal door een tackle van achteren. Labatt draait met de bal, schiet en ... Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Fichaud rent richting de bal. Gagne rent richting de bal. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gagne is nu in balbezit. Gagne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el otoño - Tomora FC 1:1

30e minuut.
Fichaud kopt de bal weg. Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot is nu in balbezit. Kush onderschept slim de pass. Kush draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lightfoot rent richting de bal. Kush onderschept slim de pass. Kush passt de bal zonder na te denken. Dulic rent richting de bal. Dulic schiet op doel. Kasim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mayard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kush draait met de bal, schiet en ... Kasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
O`Neil probeert naar een medespeler te passen. Dulic is nu in balbezit. Arsenault is nu in balbezit. Dulic onderschept slim de pass. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tomora FC 1:2

45e minuut.
Kush probeert naar een medespeler te passen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bélanger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bélanger krijgt een gele kaart. Cardona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fichaud met een snel genomen vrije trap. Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulic is nu in balbezit. Dulic schiet op doel. Kasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 47%, Tomora FC 53%.
el otoño - Tomora FC 1:2

48e minuut.
Iniesta met de inworp. Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymoon geeft de bal voor. Dulic maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tomora FC 1:3

53e minuut.
Kush is nu in balbezit. Dulic is nu in balbezit. Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic rent richting de bal. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tomora FC 1:4

68e minuut.
Cardona probeert naar een medespeler te passen. Kush is nu in balbezit. Met opzet legt Bélanger zijn tegenspeler op de grond. Bélanger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Lightfoot rent richting de bal. Lightfoot met een sublieme pass. Labatt rent richting de bal. Labatt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dulic speelt de bal door. Lightfoot probeert naar een medespeler te passen. Labatt rent richting de bal. Gagne rent richting de bal. Gagne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 64%, Tomora FC 36%.
el otoño - Tomora FC 1:4