Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van FC Comets United
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 24.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Blais onderschept slim de pass. Blais passt de bal in één keer door. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster geeft de bal voor. Zaharijja bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal onderschept slim de pass. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Booth probeert naar een medespeler te passen. Keeper rent richting de bal. Keeper passt de bal zonder na te denken. Blais is nu in balbezit. Blais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
McCarthy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Attakora-Gyan met een snelle inworp. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Blais passt de bal in één keer door. O`Neal rent richting de bal. McCarthy bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal onderschept slim de pass. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Seguin rent richting de bal. David is nu in balbezit. David probeert naar een medespeler te passen. Blais is nu in balbezit. Blais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal passt de bal zonder na te denken. Blais rent richting de bal. Blais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 71%, Comets United 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van FC - Comets United 0:0

46e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David passt de bal met de wreef. Blais rent richting de bal. Blais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Harold passt de bal met de wreef. Zaharijja controleert de bal met de borst. David rent richting de bal. David geeft een hoge lob. O`Neal springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
McCarthy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. David zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blais heeft problemen om de bal te vangen. Blais geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - Comets United 0:1

88e minuut.
Booth passt de bal met de wreef. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labonté. Labonté krijgt een gele kaart. Fletcher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labonté komt bij de bal en schiet. Briere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 64%, Comets United 36%.
Van FC - Comets United 0:1