Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tufenkbros FC Toronto F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


19e minuut.
Labatt onderschept slim de pass. Labatt probeert naar een medespeler te passen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta onderschept slim de pass. Iniesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele passt de bal met de wreef. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 42%, Toronto F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tufenkbros FC - Toronto F.C 0:0

47e minuut.
Bodea rent richting de bal. Bodea passt de bal met de wreef. Adams met een sublieme pass. Flynn is nu in balbezit. Flynn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Flynn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lang komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele speelt de bal door. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet verovert de bal door een tackle van achteren. Paquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Taylor geeft een lange en hoge pass. Chen is nu in balbezit. Steele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steele krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mooney rent richting de bal. Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mooney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steele met een snel genomen vrije trap. Sylvester kan de bal niet met de borst controleren. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mooney verovert de bal door een tackle van achteren. Mooney speelt de bal door. Iniesta rent richting de bal. Iniesta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hutchinson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labatt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mooney haalt uit met een fantastische trap. Iniesta is nu in balbezit. Iniesta geeft een lange en hoge pass. Labatt is nu in balbezit. Labatt geeft de bal voor. Hobbs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hobbs niet meer kan verder spelen. Hume komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Adams kopt de bal weg. Sulu geeft een lange en hoge pass. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney is nu in balbezit. Mooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney onderschept slim de pass. Mooney passt de bal met de wreef. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Muhammed passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodea met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 48%, Toronto F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tufenkbros FC - Toronto F.C 0:0