Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUYSA Spring Comets United
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 24.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
O`Neal speelt de bal door. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David passt de bal in één keer door. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Placentino geeft een hoge lob. David kopt de bal weg. Klungelig pakt Whitfield de bal. O`Neal rent richting de bal. O`Neal draait met de bal, schiet en ... Zaharijja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - Comets United 0:1

40e minuut.
Placentino onderschept slim de pass. Placentino passt de bal in één keer door. Pereira met een sublieme pass. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Pereira speelt de bal door. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 56%, Comets United 44%.
LUYSA Spring - Comets United 0:1

46e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neal passt de bal in één keer door. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Attakora-Gyan is nu in balbezit. Attakora-Gyan geeft een lange en hoge pass. Lang heeft problemen om de bal te vangen. Blais rent richting de bal. Blais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sanchez met een snelle inworp. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster onderschept slim de pass. Blais rent richting de bal. Blais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Whitfield probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. David neemt de hoekschop. Attakora-Gyan heeft problemen om de bal te vangen. Attakora-Gyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
David rent richting de bal. David geeft een hoge lob. Keeper heeft problemen om de bal te vangen. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyan verovert de bal door een tackle van achteren. Attakora-Gyan probeert naar een medespeler te passen. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zaharijja trapt de bal weg van het doel. Keeper kopt de bal weg. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais is nu in balbezit. Blais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Keeper controleert de bal met de borst. Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger passt de bal met de wreef. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal schiet op doel. Zaharijja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt O`Neal de bal. Blais rent richting de bal. Blais passt de bal met de wreef. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lang rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Blais is nu in balbezit. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal schiet op doel. Zaharijja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - Comets United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 75%, Comets United 25%.
LUYSA Spring - Comets United 0:2