Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comets United LUYSA Spring
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


23e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een lange en hoge pass. Daar is Whitfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - LUYSA Spring 1:0

33e minuut.
Zaharijja trapt de bal weg van het doel. Attakora-Gyan kopt de bal weg. Keeper speelt de bal door. Daar is O`Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - LUYSA Spring 2:0

35e minuut.
Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang passt de bal met de wreef. Inworp. Foster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. David geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Attakora-Gyan de bal. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais passt de bal zonder na te denken. O`Neal rent richting de bal. O`Neal schiet op doel. Zaharijja bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comets United 36%, LUYSA Spring 64%.
Comets United - LUYSA Spring 2:0

81e minuut.
Lang rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Antonopoulos met een sublieme pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ... Briere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Labonté speelt de bal door. Blais rent richting de bal. Blais passt de bal zonder na te denken. O`Neal rent richting de bal. O`Neal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Blais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Blais neemt zijn aanloop. Zaharijja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - LUYSA Spring 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comets United 25%, LUYSA Spring 75%.
Comets United - LUYSA Spring 3:0