Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomora FC Toronto F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Steele kopt de bal weg. Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mooney krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Iniesta passt de bal in één keer door. Steele rent richting de bal. Steele passt de bal in één keer door. Iniesta is nu in balbezit. Iniesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Steele rent richting de bal. Kush onderschept slim de pass. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - Toronto F.C 1:0

22e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fichaud de bal onder controle te krijgen. Iniesta rent richting de bal. Iniesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Steele probeert naar een medespeler te passen. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta verovert de bal door een tackle van achteren. Iniesta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Edgar speelt de bal door. Mymoon is nu in balbezit. Steele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steele krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 46%, Toronto F.C 54%.
Tomora FC - Toronto F.C 1:0

57e minuut.
Glover schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Bertrand trapt de bal weg van het doel. Kush is nu in balbezit. Kush schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic onderschept slim de pass. Dulic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt onderschept slim de pass. Labatt geeft een lange en hoge pass. Iniesta rent richting de bal. Iniesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomora FC - Toronto F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 32%, Toronto F.C 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - Toronto F.C 1:1