Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tufenkbros FC el otoño
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Flynn heeft problemen om de bal te vangen. Gagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Flynn zijn tegenspeler op de grond. Flynn krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Henry speelt de bal door. Flynn is nu in balbezit. Grant rent richting de bal. Flynn verovert de bal door een tackle van achteren. Flynn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Flynn rent richting de bal. Flynn draait met de bal, schiet en ... Dawson kopt de bal weg. Paquet rent richting de bal. Paquet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gagne geeft de bal voor. Doyle kopt de bal weg. Labatt probeert de bal aan de voet te houden. Doyle is nu in balbezit. Doyle haalt uit met een fantastische trap. Hume kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Placentino verovert de bal door een tackle van achteren. Placentino speelt de bal door. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Paquet met een sublieme pass. Therrien bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gagne krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bélanger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adams met een snelle inworp. Paquet rent richting de bal. Paquet geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - el otoño 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 50%, el otoño 50%.
Tufenkbros FC - el otoño 1:0

47e minuut.
Sylvester geeft de bal voor. Inworp. Doyle met een snelle inworp. Gagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagne geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Labatt is nu in balbezit. McKinnon onderschept slim de pass. McKinnon met een sublieme pass. Flynn rent richting de bal. Flynn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Flynn heeft problemen om de bal te vangen. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marshall ... Strafschop! Paquet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paquet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - el otoño 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 40%, el otoño 60%.
Tufenkbros FC - el otoño 2:0