Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el otoño Tufenkbros FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Chen is nu in balbezit. Gagne verovert de bal door een tackle van achteren. Gagne met een sublieme pass. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hutchinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt verovert de bal door een tackle van achteren. Gagne is nu in balbezit. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
McKinnon probeert naar een medespeler te passen. Adams geeft de bal voor. Grant kopt de bal weg. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tufenkbros FC 1:0

15e minuut.
Bodea geeft een hoge lob. Flynn kan de bal niet met de borst controleren. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn rent richting de bal. Flynn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Paquet rent richting de bal. Paquet passt de bal zonder na te denken. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lightfoot rent richting de bal. Lightfoot geeft een hoge lob. Bodea kopt de bal weg. Labatt is nu in balbezit. Labatt draait met de bal, schiet en ... Hobbs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tufenkbros FC 2:0

35e minuut.
Flynn rent richting de bal. Flynn haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paquet speelt de bal door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn verovert de bal door een tackle van achteren. Flynn draait met de bal, schiet en ... Dawson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tufenkbros FC 2:1

45e minuut.
Arsenault is nu in balbezit. Arsenault geeft een hoge lob. Hutchinson heeft problemen om de bal te vangen. Gagne is nu in balbezit. Gagne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tufenkbros FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 49%, Tufenkbros FC 51%.
el otoño - Tufenkbros FC 3:1

59e minuut.
McKinnon probeert naar een medespeler te passen. Henry rent richting de bal. Grant rent richting de bal. Henry onderschept slim de pass. Henry geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Adams met de inworp. Paquet is nu in balbezit. Paquet geeft de bal voor. Henry rent richting de bal. Henry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marshall geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henry met een snelle inworp. Paquet rent richting de bal. Paquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - Tufenkbros FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 58%, Tufenkbros FC 42%.
el otoño - Tufenkbros FC 3:2