Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Stars Van FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Dandenault geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Lindley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Van FC 0:1

10e minuut.
Silvestrini speelt de bal door. Fletcher is nu in balbezit. Dandenault met een sublieme pass. Klungelig pakt Booth de bal. Booth draait met de bal, schiet en ... Lindley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Van FC 0:2

14e minuut.
Klungelig pakt Booth de bal. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja probeert naar een medespeler te passen. Desroche is nu in balbezit. Desroche haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Van FC 1:2

22e minuut.
Silvestrini probeert naar een medespeler te passen. Krause rent richting de bal. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Lindley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dandenault geeft een hoge lob. McCarthy kopt de bal weg. Daar is Vanderpool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desroche is nu in balbezit. Desroche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Labonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Labonté passt de bal zonder na te denken. Fletcher rent richting de bal. Fletcher schiet op doel. Krause probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 54%, Van FC 46%.
Toronto Stars - Van FC 1:2

56e minuut.
Krause geeft de bal voor. Dandenault probeert de bal aan de voet te houden. Santiago speelt de bal door. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Fletcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher haalt uit met een fantastische trap. Krause kopt de bal weg. Boxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boxer geeft de bal voor. Lindley bokst de bal weg.

68e minuut.
Labonté kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dandenault de bal onder controle te krijgen. Fletcher rent richting de bal. Fletcher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Santiago de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kindel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Booth rent richting de bal. Booth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lindley met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fitzgerald de bal. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... Lindley bokst de bal weg.

81e minuut.
Labonté onderschept slim de pass. Labonté probeert naar een medespeler te passen. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Krause probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 63%, Van FC 37%.
Toronto Stars - Van FC 1:2