Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van FC Toronto Stars
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Fletcher is nu in balbezit. Minot onderschept slim de pass. Minot geeft een lange en hoge pass. Lang is nu in balbezit. Lang speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Quintero rent richting de bal. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja geeft een lange en hoge pass. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krause geeft de bal voor. Quintero rent richting de bal. Quintero passt de bal met de wreef. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
McCarthy onderschept slim de pass. Zaharijja begaat een overtreding. McCarthy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labonté zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krause rent richting de bal. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 41%, Toronto Stars 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van FC - Toronto Stars 0:0

46e minuut.
Krause kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fletcher de bal onder controle te krijgen. de Guzman rent richting de bal. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vanderpool probeert naar een medespeler te passen. Kindel rent richting de bal. Minot maakt een afschuwelijke overtreding. Minot krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Doeltrap. Santiago trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanderpool met een snelle inworp. Kindel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Vanderpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang is nu in balbezit. Lang passt de bal zonder na te denken. Desroche is nu in balbezit. Desroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fitzgerald is nu in balbezit. Desroche rent richting de bal. Desroche passt de bal zonder na te denken. Zaharijja heeft problemen om de bal te vangen. Zaharijja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fitzgerald rent richting de bal. de Guzman is nu in balbezit. Booth schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Booth krijgt een gele kaart.

67e minuut.
de Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth onderschept slim de pass. Booth speelt de bal door. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 52%, Toronto Stars 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van FC - Toronto Stars 0:0