Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomora FC LUYSA Spring
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Fichaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichaud passt de bal met de wreef. Dulic is nu in balbezit. Dulic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - LUYSA Spring 1:0

7e minuut.
Dulic is nu in balbezit. Lang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dulic raakt geblesseerd tijdens het duel. Iniesta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ratzinger kan de bal niet met de borst controleren. Kush rent richting de bal. Kush draait met de bal, schiet en ... Zaharijja probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush onderschept slim de pass. Kush passt de bal met de wreef. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Antonopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Lang begaat een overtreding. Lang krijgt een gele kaart. Kush is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kush met een snel genomen vrije trap. Daar is Dulic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Edgar probeert naar een medespeler te passen. Galindo met een sublieme pass. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomora FC - LUYSA Spring 1:1

26e minuut.
Radchuck rent richting de bal. Placentino probeert naar een medespeler te passen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel. Bertrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomora FC - LUYSA Spring 1:2

28e minuut.
Radchuck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardona met een snelle inworp. Kush rent richting de bal. Kush draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zaharijja probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Dulic de bal. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Dulic is nu in balbezit. Dulic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush geeft een lange en hoge pass. Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mymoon neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Zaharijja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dulic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tomora FC - LUYSA Spring 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 44%, LUYSA Spring 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - LUYSA Spring 2:2

54e minuut.
Radchuck is nu in balbezit. Dulic onderschept slim de pass. Dulic passt de bal met de wreef. Kush is nu in balbezit. Kush schiet op doel. Paal! Zaharijja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galindo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertrand met een sublieme pass. Daar is Kush, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kush bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic is nu in balbezit. Kush rent richting de bal. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaharijja trapt de bal weg van het doel. David kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Pereira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomora FC 36%, LUYSA Spring 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tomora FC - LUYSA Spring 2:2