Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comets United Toronto F.C
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Blais met een sublieme pass. Lessard rent richting de bal. O`Neal begaat een overtreding. O`Neal krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een hoge lob. Lessard is nu in balbezit. Blais verovert de bal door een tackle van achteren. Blais draait met de bal, schiet en ... Mita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. David geeft een lange en hoge pass. Sulu kopt de bal weg. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Mita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
O`Neal rent richting de bal. Blais rent richting de bal. O`Neal rent richting de bal. Blais rent richting de bal. Blais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Labonté bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover is nu in balbezit. Labonté begaat een overtreding. Glover raakt geblesseerd tijdens het duel. Mooney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Foster geeft de bal voor. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais probeert naar een medespeler te passen. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - Toronto F.C 1:0

41e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. David heeft problemen om de bal te vangen. David geeft de bal voor. O`Neal rent richting de bal. O`Neal draait met de bal, schiet en ... Mita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - Toronto F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comets United 40%, Toronto F.C 60%.
Comets United - Toronto F.C 2:0

48e minuut.
Mooney is nu in balbezit. Attakora-Gyan is nu in balbezit. Attakora-Gyan passt de bal met de wreef. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal schiet op doel. Mita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. O`Neal is nu in balbezit. Blais rent richting de bal. Blais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Seguin geeft een lange en hoge pass. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David geeft een hoge lob. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Foster kopt de bal weg. Blais heeft problemen om de bal te vangen. Blais probeert naar een medespeler te passen. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal draait met de bal, schiet en ... Mita bokst de bal weg.

65e minuut.
Attakora-Gyan onderschept slim de pass. Attakora-Gyan probeert naar een medespeler te passen. Vandermollen bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal onderschept slim de pass. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Knight Jr rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster passt de bal in één keer door. Blais is nu in balbezit. Blais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Foster rent richting de bal. Knight Jr verovert de bal door een tackle van achteren. Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Iniesta rent richting de bal. Iniesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Blais probeert de bal aan de voet te houden. Keeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Keeper met een sublieme pass. Blais rent richting de bal. Blais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais schiet op doel. Mita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - Toronto F.C 3:0

82e minuut.
Glover rent richting de bal. Glover geeft een hoge lob. Foster probeert de bal aan de voet te houden. Mooney is nu in balbezit. Mooney schiet op doel. Briere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comets United 35%, Toronto F.C 65%.
Comets United - Toronto F.C 3:0