Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto F.C Comets United
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Glover is nu in balbezit. Glover passt de bal zonder na te denken. Steward rent richting de bal. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney schiet op doel. Briere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mooney geeft een lange en hoge pass. Harold bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta onderschept slim de pass. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. Briere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Steward is nu in balbezit. Paal!

12e minuut.
Labatt geeft een hoge lob. Daar is Harold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iniesta rent richting de bal. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. Briere probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mooney geeft een lange en hoge pass. Glover bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover geeft de bal voor. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Keeper is nu in balbezit. Steele rent richting de bal. Steele probeert naar een medespeler te passen. Iniesta is nu in balbezit. Iniesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Keeper rent richting de bal. Keeper passt de bal met de wreef. O`Neal is nu in balbezit. Blais is nu in balbezit. Blais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Harold geeft de bal voor. Glover is nu in balbezit. Labonté maakt een afschuwelijke overtreding. Labonté krijgt een gele kaart. Glover raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Sulu geeft een lange en hoge pass. Steward is nu in balbezit. Steward geeft een lange en hoge pass. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto F.C 41%, Comets United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto F.C - Comets United 0:0

54e minuut.
Foster kopt de bal weg. O`Neal is nu in balbezit. Lessard is nu in balbezit. O`Neal onderschept slim de pass. O`Neal draait met de bal, schiet en ... Mita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sulu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto F.C - Comets United 0:1

57e minuut.
Taylor rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster passt de bal met de wreef. Attakora-Gyan is nu in balbezit. Attakora-Gyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Keeper is nu in balbezit. Iniesta begaat een overtreding. Keeper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keeper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. O`Neal rent richting de bal. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Labonté zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keeper heeft problemen om de bal te vangen. Keeper geeft een hoge lob. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal schiet op doel. Mita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Steele geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seguin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto F.C 67%, Comets United 33%.
Toronto F.C - Comets United 0:1