Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van FC Tufenkbros FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Boxer onderschept slim de pass. Boxer geeft een lange en hoge pass. McKinnon rent richting de bal. Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. Hume verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kindel neemt de hoekschop. Booth rent richting de bal. Booth schiet op doel. Hume probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Therrien rent richting de bal. Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestrini probeert naar een medespeler te passen. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - Tufenkbros FC 1:0

8e minuut.
Ward speelt de bal door. Paquet rent richting de bal. Paquet passt de bal zonder na te denken. Flynn heeft problemen om de bal te vangen. Flynn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zaharijja passt de bal in één keer door. Inworp. Ward zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henry rent richting de bal. Henry geeft de bal voor. Paal!

22e minuut.
Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini probeert naar een medespeler te passen. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
McKinnon speelt de bal door. Labonté rent richting de bal. Labonté met een sublieme pass. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Kindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea probeert naar een medespeler te passen. Fletcher rent richting de bal. Fletcher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 52%, Tufenkbros FC 48%.
Van FC - Tufenkbros FC 1:0

53e minuut.
Hutchinson probeert naar een medespeler te passen. Sylvester heeft problemen om de bal te vangen. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Boxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward rent richting de bal. Ward passt de bal in één keer door. Fletcher rent richting de bal. Fletcher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Boxer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini haalt uit met een fantastische trap. Hume maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - Tufenkbros FC 2:0

73e minuut.
Silvestrini verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher is nu in balbezit. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - Tufenkbros FC 3:0

78e minuut.
Flynn rent richting de bal. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn rent richting de bal. Paquet is nu in balbezit. Paquet draait met de bal, schiet en ... Barnaby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 44%, Tufenkbros FC 56%.
Van FC - Tufenkbros FC 3:0