Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tufenkbros FC Van FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Klungelig pakt Bodea de bal. Kindel speelt de bal door. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher schiet op doel. Sylvester probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bodea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindel met de inworp. Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Paquet is nu in balbezit. Paquet speelt de bal door. Flynn is nu in balbezit. Flynn schiet op doel. Barnaby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - Van FC 1:0

26e minuut.
Chen is nu in balbezit. Boxer onderschept slim de pass. Boxer met een sublieme pass. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Labonté met een sublieme pass. Silvestrini rent richting de bal. Silvestrini passt de bal zonder na te denken. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
McKinnon bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinnon probeert naar een medespeler te passen. Flynn is nu in balbezit. Flynn draait met de bal, schiet en ... McCarthy verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Fletcher de bal. Sylvester rent richting de bal. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Hobbs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tufenkbros FC - Van FC 1:1

43e minuut.
Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestrini rent richting de bal. Chen begaat een overtreding. Chen krijgt een gele kaart. Silvestrini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Booth zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hobbs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 66%, Van FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tufenkbros FC - Van FC 1:1

47e minuut.
Ward onderschept slim de pass. Ward geeft een lange en hoge pass. Henry speelt de bal door. Flynn heeft problemen om de bal te vangen. Flynn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kindel met een snelle inworp. Silvestrini is nu in balbezit. Silvestrini geeft een lange en hoge pass. Boxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boxer geeft een hoge lob. Paal! Fletcher rent richting de bal. Fletcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tufenkbros FC - Van FC 1:2

69e minuut.
Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandermollen is nu in balbezit. Vandermollen geeft een lange en hoge pass. Hutchinson rent richting de bal. Hutchinson geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Boxer onderschept slim de pass. Ward speelt de bal door. Paquet met een sublieme pass. Klungelig pakt Fletcher de bal. Fletcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tufenkbros FC 54%, Van FC 46%.
Tufenkbros FC - Van FC 1:2