Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Stars el otoño
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Fitzgerald geeft een hoge lob. Zaharijja kopt de bal weg. Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Krause geeft een hoge lob. Quintero kopt de bal weg. Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Minot geeft de bal voor. Lang rent richting de bal. Lang met een sublieme pass. Desroche is nu in balbezit. Desroche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault geeft de bal voor. Santiago probeert de bal met de borst te controleren. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arsenault onderschept slim de pass. Gagne bereikt de bal nog maar net als eerste. de Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt verovert de bal door een tackle van achteren. Labatt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 52%, el otoño 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toronto Stars - el otoño 0:0

54e minuut.
de Guzman geeft de bal voor. Klungelig pakt Dawson de bal. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche draait met de bal, schiet en ... Kasim probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Desroche rent richting de bal. Arsenault is nu in balbezit. Desroche onderschept slim de pass. Zaharijja rent richting de bal. Zaharijja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Quintero de bal. Quintero geeft de bal voor. Desroche probeert de bal met de borst te controleren. Zaharijja is nu in balbezit. Zaharijja schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - el otoño 1:0

79e minuut.
Placentino onderschept slim de pass. Placentino probeert naar een medespeler te passen. Arsenault rent richting de bal. Zaharijja is nu in balbezit. Zaharijja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
de Guzman passt de bal in één keer door. Desroche rent richting de bal. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharijja schiet op doel. Kasim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lang neemt de hoekschop. Fitzgerald heeft problemen om de bal te vangen. Fitzgerald schiet op doel. Kasim bokst de bal weg.

87e minuut.
Zaharijja is nu in balbezit. Zaharijja geeft een hoge lob. Dawson kopt de bal weg. de Guzman bereikt de bal nog maar net als eerste. de Guzman geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 37%, el otoño 63%.
Toronto Stars - el otoño 1:0