Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUYSA Spring el otoño
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Arsenault probeert naar een medespeler te passen. Gagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagne passt de bal met de wreef. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ratzinger met een sublieme pass. Pereira is nu in balbezit. Lightfoot is nu in balbezit. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - el otoño 1:0

23e minuut.
Mita passt de bal zonder na te denken. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. David verovert de bal door een tackle van achteren. David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arsenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenault passt de bal in één keer door. Labatt rent richting de bal. Labatt draait met de bal, schiet en ... Zaharijja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUYSA Spring - el otoño 1:1

44e minuut.
Lightfoot is nu in balbezit. Mita onderschept slim de pass. Mita probeert naar een medespeler te passen. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle geeft een lange en hoge pass. Zaharijja bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 63%, el otoño 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUYSA Spring - el otoño 1:1

79e minuut.
Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson geeft een lange en hoge pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Grant geeft een lange en hoge pass. Wilkinson rent richting de bal. Wilkinson passt de bal met de wreef. Labatt rent richting de bal. Labatt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUYSA Spring - el otoño 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUYSA Spring 53%, el otoño 47%.
LUYSA Spring - el otoño 1:2