Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el otoño LUYSA Spring
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Bélanger heeft problemen om de bal te vangen. Mita is nu in balbezit. Mita met een sublieme pass. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Antonopoulos met een sublieme pass. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lightfoot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lightfoot moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lightfoot schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Lang is nu in balbezit. Gagne onderschept slim de pass. Gagne met een sublieme pass. Labatt is nu in balbezit. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mooney komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Lang geeft een lange en hoge pass. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney passt de bal zonder na te denken. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el otoño - LUYSA Spring 0:1

45e minuut.
Gagne rent richting de bal. Gagne passt de bal zonder na te denken. Labatt is nu in balbezit. Labatt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Whitfield de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 47%, LUYSA Spring 53%.
el otoño - LUYSA Spring 0:1

52e minuut.
Lang heeft problemen om de bal te vangen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bélanger. Bélanger krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bélanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bélanger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mooney met een snelle inworp. Pereira geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lang rent richting de bal. Gagne rent richting de bal. Lang begaat een overtreding. Gagne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gagne kan niet meer verder spelen. Crosby komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Hughes geeft een hoge lob. Daar is Crosby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grant is nu in balbezit. Placentino verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall rent richting de bal. Placentino verovert de bal door een tackle van achteren. Placentino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lang probeert de bal met de borst te controleren. Doyle rent richting de bal. Doyle passt de bal in één keer door. Crosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el otoño 49%, LUYSA Spring 51%.
el otoño - LUYSA Spring 0:1