Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van FC Toronto F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Sterzinsky rent richting de bal. Steele geeft een hoge lob. Labonté probeert de bal aan de voet te houden. Labatt rent richting de bal. Labatt passt de bal met de wreef. Barnaby bokst de bal weg.

10e minuut.
Booth is nu in balbezit. Mooney onderschept slim de pass. Mooney passt de bal met de wreef. Iniesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 31%, Toronto F.C 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van FC - Toronto F.C 0:0

61e minuut.
Zaharijja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booth speelt de bal door. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Labatt is nu in balbezit. Labatt speelt de bal door. Klungelig pakt Iniesta de bal. Iniesta haalt uit met een fantastische trap. Barnaby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Van FC - Toronto F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van FC 44%, Toronto F.C 56%.
Van FC - Toronto F.C 0:1