Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comets United Tufenkbros FC
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Therrien raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chen komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Blais is nu in balbezit. McKinnon is nu in balbezit. Blais met een sublieme pass. O`Neal rent richting de bal. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bodea rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McKinnon. McKinnon krijgt een gele kaart.

28e minuut.
O`Neal is nu in balbezit. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neal schiet op doel. Hobbs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - Tufenkbros FC 1:0

34e minuut.
Blais rent richting de bal. Blais met een sublieme pass. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - Tufenkbros FC 2:0

40e minuut.
Keeper onderschept slim de pass. Klungelig pakt Blais de bal. McKinnon begaat een overtreding. Blais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keeper wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
O`Neal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sylvester de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. David geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. O`Neal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comets United - Tufenkbros FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comets United 33%, Tufenkbros FC 67%.
Comets United - Tufenkbros FC 3:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Briere trapt de bal weg. David kopt de bal weg. Blais bereikt de bal nog maar net als eerste. Blais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Harold geeft een lange en hoge pass. Seguin heeft problemen om de bal te vangen. Seguin met een sublieme pass. O`Neal is nu in balbezit. O`Neal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen rent richting de bal. O`Neal onderschept slim de pass. O`Neal schiet op doel. Hobbs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Hutchinson geeft de bal voor. Inworp. Attakora-Gyan met een snelle inworp. Blais rent richting de bal. Blais geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comets United 37%, Tufenkbros FC 63%.
Comets United - Tufenkbros FC 3:0