Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toronto Stars Tomora FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Gruber rent richting de bal. Cardona onderschept slim de pass. Cardona probeert naar een medespeler te passen. Dulic is nu in balbezit. Dulic haalt uit met een fantastische trap. Lindley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Zaharijja onderschept slim de pass. O`Neil probeert naar een medespeler te passen. Fichaud rent richting de bal. Zaharijja onderschept slim de pass. Zaharijja draait met de bal, schiet en ... Bertrand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kush rent richting de bal. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kush is nu in balbezit. Dulic is nu in balbezit. Dulic schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kush passt de bal met de wreef. Fichaud geeft een lange en hoge pass. Mymoon kopt de bal weg. Dulic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kush verovert de bal door een tackle van achteren. Kush passt de bal met de wreef. Dulic is nu in balbezit. Dulic schiet op doel. Lindley maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Inworp. Gruber met een snelle inworp. Fitzgerald met een sublieme pass. Desroche rent richting de bal. Desroche draait met de bal, schiet en ... Bertrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Tomora FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 54%, Tomora FC 46%.
Toronto Stars - Tomora FC 1:0

49e minuut.
de Guzman is nu in balbezit. Iniesta is nu in balbezit. de Guzman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Guzman krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fichaud is nu in balbezit. Zaharijja onderschept slim de pass. Zaharijja speelt de bal door. Desroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Desroche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gruber kopt de bal weg. Zaharijja rent richting de bal. Desroche rent richting de bal. Desroche haalt uit met een fantastische trap. McKenna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toronto Stars - Tomora FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toronto Stars 55%, Tomora FC 45%.
Toronto Stars - Tomora FC 2:0